کمد دیواری یکی از انواع مختلف کمدها است که با توجه به سبکهای مختلف آن و نیز کوچکتر شدن فضاها بسیار مورد توجه قرار گرفتهاند. تفاوت بین سبکهای طراحی کمد دیواری باعث شده است که این المان بسیار کاربردی بتواند با تمام سلیقهها هماهنگ باشد. اگر قصد بازسازی یا خرید خانه دارید، آشنایی با سبکهای طراحی کمد دیواری و نیز دقت در انتخاب کیفیت مناسب آن از مهمترین اصولی است که باید به توجه کنید. در این مقاله قصد داریم راهنمای جامعی برای انتخاب مدل کمد دیواری مناسب منزل شما ارائه دهیم. همچنین میتوانید با مراجعه به بخش پروژههای مجموعه نیکاس از پروژههای انجام شده توسط تیم ما دیدن کنید. در صورت نیاز به راهنمایی بیشتر، دریافت قیمت، سفارش طراحی و یا ساخت انواع کمد دیواری با ما در تماس باشید.
انتخاب مدل کمد دیواری
کمد دیواری در واقع کلیدیترین بخش هر اتاق خواب به شمار میرود و عدم وجود آن برای هر اتاق خوابی مانند عدم وجود کابینت در آشپزخانه است. در هنگام استفاده از انواع کمد دیواری باید به جادار بودن آن، هماهنگ بودن با سبک کلی دکوراسیون داخلی، همانگی رنگ کمد دیواری با دیوارهای اتاق و … توجه کرد. در گذشته کمدها از چوب و فرآوردههای آن ساخته میشدند اما امروزه متریال ام دی اف MDF مهمترین متریال در ساخت انواع کمد دیواری اتاق خواب است. صفحات ام دی اف با توجه به سبک طراحی، برش خورده و با روکش یا رنگ برای قرار گرفتن در اتاق خواب آماده میشوند.
از انواع سبکهای طراحی کمد دیواری میتوان به موارد زیر اشاره کرد:
- کمد دیواری کلاسیک
- کمد دیواری نئوکلاسیک
- کمد دیواری مدرن

اگر قصد خرید کمد دیوار جدید و بازسازی منزل خود را دارید، در ادامه با ما همراه باشید تا به بررسی انواع سبکهای طراحی جدید کمد دیواری بپردازیم:
طرح کمد دیواری کلاسیک
طراحی کمد دیواری کلاسیک یکی از محبوبترین سبکهای طراحی کمد دیواری است که مانند سبک دکوراسیون داخلی کلاسیک دارای طرح و نقوش بسیاری است. در قسمت تاج و پاخور کمد دیواری کلاسیک معمولا قاب قرار دارد. وجود نقوش و تزئینات در تاج، پاخور و درب این نوع کمد ها باعث شده است که کمد دیواری کلاسیک از سادگی خارج شود و حالت کمد دیواری سلطنتی به خود بگیرد.
فراموش نکنید که این سبک از طراحی کمد دیواری باید در تناسب با سبک دکوراسیون منزل شما باشد؛ استفاده از کمد دیواری سبک کلاسیک در دکوراسیون مدرن به هیچ عنوان پیشنهاد نمیشود. به دلیل وجود تزیینات زیاد و استفاده از متریالهای گران قیمتتر، قیمت کمد دیواری کلاسیک نسبت به دیگر سبکهای طراحی کمد دیواری بالاتر است.
هماهنگی میان کمد دیواری و سبک طراحی دکوراسیون داخلی از واجبات یک طراحی اصولی است.
از ویژگیهای کمد دیواری کلاسیک یا لاکچری میتوان به موارد زیر اشاره کرد:
- تزئینات پرکار و نقوش زیاد
- قیمت بالاتر نسبت به سایر کمدهای دیواری
- وجود قاب در قسمت پاخور و تاج
- نیازمند مراقبت و نگهداری بیشتر
- تمیز کردن و نظافت سختتر نسبت به سایر کمدها
بدنه کمد دیواری کلاسیک معمولا از ام دی افMDF ساخته میشود ولی دربهای آن میتوانند از جنسهای متفاوت باشند. به صورت کلی میتوان گفت که قیمت این نوع از کمدها بر اساس جنس به کاربرده شده در ساخت درب آن و مقدار تزئینات آن در نظر گرفته میشود. درب کمد دیواری کلاسیک چوبی گرانترین نوع متریال است؛ اما امروزه از متریالهای متنوعتر و به صرفهتری استفاده میشود. کمد دیواری کلاسیک ام دی اف را میتوان با روکش چوب، رنگ پولیشی (به صورت مات و براق)، ممبران و … ساخت. در بخش انواع جنسهای کابینت آشپزخانه به صورت کامل به معرفی این جنسها پرداخته شده است.

طرح کمد دیواری نئوکلاسیک
کمد دیواری طرح نئوکلاسیک از سبکهای طراحی کمد دیواری جدید است که به سبک کلاسیک طراحی میشود ولی آثار مدرنیته در آن پیداست. اگر قصد خرید کمد دیواری را دارید ولی بین کمد دیواری مدرن و کلاسیک به توافق نرسیدهاید و یا سبک دکوراسیون داخلی شما نئوکلاسیک است، پیشنهاد ما به شما کمد دیواری نئوکلاسیک است؛ این نوع از کمد دیواری هم خصوصیات سبک مدرن را در خود دارد و هم خصوصیات سبک کلاسیک را حفظ کرده است. در این سبک موارد غیر ضروری سبک کلاسیک برای ایجاد سادگی بیشتر حذف میشود. همانطور که میدانید تنها کمد دیواریها نیستند که میتوانند از این سبک پیروی کنند؛ بلکه وجود کابینت نئوکلاسیک نیز میتواند تکمیل کننده سبک دکوراسیون داخلی نئوکلاسیک باشد.
در واقع میتوان گفت که سبک نئوکلاسیک، همان سبک کلاسیک مینیمال و ساده است به دور از جزئیات زیاد آن
آنچه که «سبک نئوکلاسیک» را در کمدهای دیواری جدید نشان میدهد، مدل درب آن است؛ چرا که یونیت بدنه به صورت ساده و معمولا از جنس ام دی اف ساخته میشود. از ویژگیهای سبک کمد دیواری نئوکلاسیک آن است که درب کمد دیواری به صورت قاب تونیک و تک قاب طراحی میشود. قاب تونیک به معنی قاب ابزار خورده است که درب کمد را از حالت فلت و سادگی خارج میکند.
بیشتر بخوانید: سبکهای طراحی کابینت آشپزخانه
در ساخت کمد نئوکلاسیک دیواری از ام دی اف خام یا روکش چوب استفاده میشود که پس از ابزار زدن از رنگ دلخواه مشتری استفاده میشود. رنگ کمد دیواری به صورت رنگ پوششی (پلی اورتان و نیم پلی استر) یا واش (اجرا بر روی روکش چوب و ایجاد سطح رگه دار) اجرا میشود. کمد دیواری نئوکلاسیک سفید و کمد دیواری طوسی روشن از محبوبترین رنگها در این سبک هستند. همچنین اگر علاقه مند به استفاده از رنگ چوب در کمد دیواری خود هستید، میتوانید از کمد دیواری نئوکلاسیک روکش چوب استفاده کنید.

طرح کمد دیواری مدرن
همانطور که از نام کمد دیواری مدرن مشخص است در این سبک برخلاف دیگر سبکهای طراحی کمد دیواری، سادگی و مدرن بودن حرف اول را میزند و در آن خبری از طرح و برشهای خاص نیست. اگر قصد خرید کمد دیواری جادار، ساده و شیک دارید، پیشنهاد ما به شما کمد دیواری مدرن است. کمد دیواری طرح مدرن میتواند در طیفهای رنگی مختلفی به کار برده شود اما تک رنگ بودن کمد میتواند حس مدرنتر بودن کمد دیواری را نشان دهد. به صورت معمول در ساخت کمد دیواری مدرن از ام دی اف خام استفاده میشود که با استفاده از روکش و یا رنگ کاری جلوه می گیرند. استفاده از متریال های گلاس در این سبک نیز مرسوم است.
یکی از اصول انتخاب کمد دیواری اتاق خواب توجه به متراژ اتاق است. اگر متراژ اتاق خواب شما زیاد است، دست شما برای انتخاب انواع سبکهای طراحی کمد دیواری باز است اما اگر اتاق خواب شما فضای کوچکی دارد، کمی احتیاط کنید. استفاده از کمد دیواری مدرن برای فضای کوچک توصیه میشود. این نوع کمد دیواری علاوه بر این که یک مدل کمد دیواری شیک و جادار است، به خاطر سادگی خود فضای شما را از شلوغی رها میسازد و به صورتی طراحی میشوند که حداکثر استفاده برای وسایل شما را داشته باشد.
کمد دیواری میتواند با دستگیره یا بدون دستگیره مورد استفاده قرار گیرد. فراموش نکنید در صورتی که قصد انتخاب نوع دستگیرهدار آن را دارید، باید از دستگیره کمد دیواری ساده و شیک استفاده کنید. لازم به ذکر است اگر میخواهید از کمد دیواری ریلی استفاده کنید، نباید درب آن دستگیره داشته باشد زیرا هنگام باز شدن درب آن، درها روی هم قرار میگیرند و دستگیره خود مانعی برای حرکت درها است.

ساخت و طراحی انواع کمد دیواری در نیکاس
یکی از مهمترین موارد قابل توجه در خرید هر وسیلهای، قیمت آن است. قیمت کمد دیواری نیز از این قاعده مستثنی نیست. قیمت کمد دیواری میتواند با توجه به انواع سبکهای طراحی کمد دیواری متفاوت باشد. اگر میخواهید بهترین کمد دیواری برای فضای منزل و اتاق خواب خود را داشته باشید، بهتر است با یک متخصص با تجربه صحبت کنید.
بیشتر بخوانید: سبکهای دیزاین دکوراسیون داخلی
مجموعه نیکاس با داشتن متخصصین مجرب در حوزه طراحی و ساخت انواع کمد دیواری میتواند راه را برای شما هموار کند. همچنین شما میتوانید با دانستن قیمت کمد دیواری کلاسیک، قیمت کمد دیواری نئوکلاسیک و یا قیمت کمد دیواری مدرن با در نظر گرفتن متراژ فضا و نیز توجه به سبک دکوراسیون داخلی خود، انتخاب معقولی داشته باشید. برای دیدن نمونه کارهای بیشتر مجموعه نیکاس میتوانید از سربرگ پروژههای نیکاس دیدن کنید و در صورت نیاز به دریافت قیمت انواع کمد دیواری، طراحی و ساخت آن با مجموعه ما در تماس باشید.
انواع کمد دیواری شامل کمد دیواری کلاسیک، کمد دیواری نئوکلاسیک و کمد دیواری مدرن هستند که به صورت ریلی، درب لولایی و آکاردئونی ساخته می شوند.
استفاده از کمد دیواری مدرن در اتاق خوابهای کوچک بهترین گزینه هستند زیرا به دلیل سادگی و عدم وجود تزئینات فضا را مرتبتر و بزرگتر نشان میدهند.
سبک طراحی کمد دیواری باید با سبک دکوراسیون داخلی فضا همخوانی داشته باشد. رنگ کمد دیواری باید همرنگ با فضای اتاق خواب یا هماهنگ با آن باشد. متراژ اتاق خواب میتواند تعیین کننده سبک کمد دیواری باشد به عنوان مثال استفاده از کمد دیواری کلاسیک یا سلطنتی در اتاق خواب کوچک به هیچ عنوان پیشنهاد نمیشود.
آیا این مقاله برای شما مفید بود؟
میانگین امتیاز 4.7 / 5. تعداد رایها 3
هنوز امتیازی ثبت نشده
بدون دیدگاه