در پروژههای بازسازی پس از آنکه صاحب ملک یا کارفرما تصمیم به بازسازی خانه و ساختمان خود میگیرد، بهتر است از یک مشاور یا متخصص بازسازی کمک بگیرید. در اولین گام لازم است که چک لیست بازسازی خانه تهیه شود تا بتوان روند و اولویتهای پروژه را شناسایی کرد. در ادامه متن با تمام موارد ذکر شده در بالا آشنا خواهیم شد و به معرفی انواع قراردادهایی که با پیمانکار خود می توانید ببندید، خواهیم پرداخت. برای گرفتن مشاوره در زمینه خدمات بازسازی خانه از جمله بازسازی کابینت آشپزخانه، کمد دیواری و … میتوانید با مجموعه دکوراسیون داخلی نیکاس تماس بگیرید.
نکات مهم در بازسازی خانه
بازسازی ساختمان همواره با مشکلاتی همراه بوده است. اما اینکه بدانید هدفتان از بازسازی چیست و چقدر بودجه باید برای آن در نظر بگیرید، اهمیت زیادی دارد. با توجه به این اهداف لازم است چک لیستی از کارهایی که قرار است انجام دهید، تهیه کنید. این کار را میتوانید خودتان انجام دهید یا به فرد متخصص و مورد اعتمادی واگذار کنید. پیش از آن که به سراغ مواردی همچون چک لیست بازسازی ساختمان، بودجه بازسازی و … برویم، لازم است نکاتی در ارتباط با بازسازی را بیان کنیم. این نکات عبارتند از:
- اولویت بندی کارها اهمیت بسیار زیادی دارد. اولویت هر پروژه با پروژه دیگر متفاوت است. به عنوان مثال در یک پروژه صاحب خانه تصمیم دارد متراژ آشپزخانه خود را تغییر دهد و در دیگر پروژه میخواهند که اتاق خواب حذف شود و آن را به فضای پذیرایی اضافه کنند.
- از دیگر نکات مهم هزینه بازسازی است. با تهیه لیست قیمت بازسازی ساختمان میتوان این روند را با مدیریت بیشتری پیش برد. اگر هزینه در پروژه شما اولویت دارد، لازم است بخشی از چک لیست بازسازی خانه خودتان را حذف و برخی دیگر را در راس امور قرار دهید.
- اگرچه پیمانکار متخصصتر است اما شما هم باید برای طراحی بهتر فضای خود، ایدهها و سلیقهتان را نیز با او در میان بگذارید. با این کار پیمانکار بهتر میتواند آنچه را شما میخواهید، اجرا کند.
- از تعیین موعد مقرر تحویل خانه خود غافل نشوید. در قرارداد قید کنید که پیمانکار در چه زمانی باید خانه را به شما تحویل دهد.
- در طول بازسازی به عنوان کارفرمای پروژه در دسترس باشید. با توجه به روند انجام کارها، به پیمانکار خود اعتماد کنید و صبوری کنید.

چک لیستهای بازسازی خانه
چک لیست بازسازی خانه شامل مواردی است که در پروسه بازسازی باید انجام شود. در این چک لیستها، لیست تعمیرات ساختمان به ترتیب زمان انجامشان و نیز هزینهها نوشته میشود. برای نوشتن چک لیست بازسازی ساختمان خود بهتر است از متخصصین بازسازی کمک بگیرید تا بهترین و به صرفهترین کارها را برنامه ریزی کنید.
برای نوشتن آیتمهای بازسازی ساختمان در اولین گام باید مقدار فرسودگی و میزان تخریبهای مورد نیاز ساختمان مشخص و ثبت شود. این فرآیند خود هزینهای مازاد بر هزینههای بازسازی دارد. پس از این مرحله، نوبت نوشتن چک لیست بازسازی ساختمان میرسد. این چک لیست به شما کمک میکند تا با تمام هزینههای بازسازی مطابق با اتحادیه بازسازی ساختمان آشنا شوید و مطابق با آن تصمیم گیری کنید.

برای تهیه این چک لیست باید موارد زیر بررسی شوند:
بررسی کلی ساختمان
در یک بررسی کلی باید نیازهای ساختمان استخراج شود. در این گام مواردی مثل موقعیت مکانی پروژه، اقلیم منطقه، ساختمانهای مجاور و کاربری آنها، نوع و میزان نورگیری و … بررسی میشوند.
شناسایی نقاط در معرض پوسیدگی
در ساختمانها بخشهای پوسیده و در حال پوسیدگی وجود دارند که شناسایی مناطق هر دو مورد اهمیت بسیار زیادی دارد. این مرحله به ما کمک میکند تا بتوانیم بهتر تصمیم گیری کنیم که بازسازی از کدام نقطه و با کدام اولویت شروع شود.
بررسی کف و سقف سازه و بررسی نقاط نیازمند تقویت
تقویت سازه بدون شک پایهایترین اقدام برای بازسازی آپارتمان است. این مرحله باید پیش از فرآیند نازک کاری و ساخت المانهای دکوراسیون داخلی مانند کابینت آشپزخانه انجام شود.
بررسی زیرسازی های موجود
زیرسازیهای ساختمانهای قدیمی مانند عایقهایی که در کف، سقف و دیوارها به کاربرده شده، ممکن است کارایی خود را از دست داده باشند؛ به همین دلیل بررسی آن جهت تعمیر، ترمیم یا تعویض اهمیت دارد.
تعویض درب و پنجره های ساختمان
یکی دیگر از عناصر ساختمانی که باید در زمان بازسازی ساختمان و تهیه چک لیست آن در نظر گرفته شود، دربها و پنجرهها هستند. این ساختارها باید با به روزترین متریالهای روز دنیا جایگزین شوند. برای سفارش ساخت و اجرای درب ساختمانی میتوانید از خدمات مجموعه نیکاس استفاده کنید.

بودجه مورد نیاز جهت بازسازی
لیست قیمت بازسازی ساختمان و بودجهای که برای آن احتیاج خواهید داشت به عوامل متعددی بستگی دارد. روش مصاحبه هزینههای بازسازی خانه به نوع کاری که قرار است انجام شود و متراژ کار بستگی دارد.
مطابق با اتحادیه بازسازی ساختمان هزینه بازسازی به دو صورت قابل محاسبه است:
تعیین قیمت بازسازی ساختمان با توجه به متراژ: در این روش هزینه بازسازی خانه به ازای هر یک متر مربع تعیین و اعلام میشود.
تعیین قیمت بازسازی خانه به صورت کلی: در این روش متخصصین بازسازی و ساخت ساز، پس از بررسی وضعیت پروژه با در نظر گرفتن خدمات به صورت کلی، یک قیمت مقطوع اعلام میکنند.
به صورت معمول هر چه تعداد واحدهای بازسازی شما بیشتر باشد، پیمانکاران تخفیف بیشتری را برای شما در نظر خواهند گرفت. هزینه بازسازی خانه و ساختمان با توجه به موارد آن میتواند متفاوت باشد. هزینههای مهمی که در بازسازی اهمیت دارند، شامل هزینههای زیر هستند:
- هزینه تخریب
- هزینه بازسازی دیوار، سقف و کف
- قیمت ساخت و بازسازی کابینت آشپزخانه
- هزینه بازسازی شیرآلات و سینکهای روشویی و ظرفشویی
- قیمت بازسازی سرویس بهداشتی و حمام
- هزینه بازسازی پذیرایی و اتاق خوابها
- هزینه و قیمت تهیه درب و پنجرههای ساختمان
- دستمزد پیمانکار و نیروهای کار
- هزینههای پس از بازسازی مانند اسباب کشی، خرید مبلمان، پرده و …

انواع قرارداد نویسی بازسازی
نکته بسیار مهمی که در بازسازی صفر تا صد ساختمان وجود دارد این است که آیا خود شما قصد انجام بازسازی را دارید یا میخواهید از یک متخصص خبره کمک بگیرید. در صورتی که گزینه دوم انتخاب شماست، باید در قرارداد نویسی بازسازی خود دقت کافی داشته باشید و جوانب کار را به خوبی بسنجید.
به صورت عمومی، انواع قراردادهای بازسازی به صورتهای زیر تنظیم میشوند:
قرارداد پیمانکاری با مصالح برای بازسازی: در این قرارداد پیمانکار در ازای دریافت یک مبلغ کلی و مشخص، بر اساس جزئیات و مشخصاتی که با کارفرما بر سر آن به توافق رسیدهاند، عملیات بازسازی را انجام میدهد.
قرارداد پیمانکاری بدون مصالح برای بازسازی: در این قرارداد هزینه بازسازی ساختمان توسط کارفرما در بخش اول به پیمانکار و نیروهای کار او و در بخش دوم هزینه خرید تجهیزات، مصالح و لوازم پرداخت میشود.
قرارداد مدیریت پیمان درصدی در بازسازی: در این قرارداد کارفرما تمام هزینههای بازسازی ساختمان را به صورت تنخواه گردان در اختیار پیمانکار قرار میدهد و به صورت درصدی از پروژه به او دستمزد میدهد.. پیمانکار مسئولیت مدیریت پروژه بازسازی را بر عهده دارد و پس از تایید کارفرما اقدام به خرید و پرداخت هزینهها میکند.
قرارداد مدیریت پیمان دستمزدی برای بازسازی: قرارداد پیمان مدیریت دستمزدی مشابه قرار داد درصدی بازسازی است؛ با این تفاوت که دستمزد پیمانکار به صورت درصدی از کل هزینهها نیست و دو طرف قرار داد با یک مبلغ ثابت برای پیمانکار، قرارداد را امضا میکنند.

مشاوره جهت بازسازی توسط تیم نیکاس
با زیاد شدن شرکتهای بازسازی، انتخاب یک مشاوره مناسب جهت امر بازسازی خانه امری دشوار و با ریسک بالا است. به زبان دیگر هنگامی که شما از یک مشاوره نابلد کمک بگیرید، چیزی جز از بین رفتن سرمایه و عقب افتادن زمان پروژه برای شما نخواهد داشت.
تیم تخصصی نیکاس با انجام پروژههای زیادی در سطح کشور، این اطمینان را به شما خواهد داد که بهترین مشاوره را در زمینه بازسازی خانه، کابینت آشپزخانه، کمد دیواری و درب ساختمانی به شما خواهد داد. برای اینکه از این موضوع اطمینان پیدا کنید، کافی است به صفحه پروژههای نیکاس بروید و جزئیات آن را ملاحظه کنید.
جهت دیدن خدمات ما میتوانید از بخش خدمات نیکاس دیدن کرده و برای دریافت مشاوره در زمینه بازسازی و ساخت و اجرای انواع کابینتهای آشپزخانه با ما تماس بگیرید.
برای نوشتن چک لیست بازسازی ساختمان، باید ساختمان به صورت کلی و جزئی بررسی شود. وضعیت کف، سقف، دیوار، زیرسازی ها و … تعیین شود. نقاط قابل تعمیر شناسایی و آنهایی که نیاز به تعویض دارند در لیست آورده شوند. اولویت های کارها مشخص شده و زمان انجام هر یک به صورت حدودی تعیین شود.
هزینه انجام کارهایی مانند بازسازی دیوار، سقف و کف، شیرآلات و سینک، سرویس بهداشتی و حمام، درب و پنجرههای ساختمان، دستمزد پیمانکار و نیروهای کار و … در نظر گرفته شوند.
قرداد بازسازی بین کارفرما و پیمانکار به صورتهای مختلف بسته میشود. از انواع قراردادهای بازسازی میتوان به قرارداد پیمانکاری با مصالح، قرارداد پیمانکاری بدون مصالح، قرارداد مدیریت پیمان درصدی، قرارداد مدیریت پیمان دستمزدی اشاره کرد.
آیا این مقاله برای شما مفید بود؟
میانگین امتیاز 5 / 5. تعداد رایها 1
هنوز امتیازی ثبت نشده
بدون دیدگاه